Meidän pikkupojat 2 vuotias ja 4kk ikäinen ovat alkaneet nukkua päiväunet yhtäaikaa jee.

No senhän tietää mitä minä sillä aikaa teen. No istun sohvan nurkassa ja neulon joten valmiita töitäkin on syntynyt, mutta sitä ihmettelen että kun neulomis tahti kiihtyy eli työt valmistuvat nopeammin niin miten on mahdollista että keskeneräisten töiden määrä silti kasvaa.

Joskus päätin etten aloita uutta työtä ennenkuin edellinen on valmis tuo päätös taisi pitää viikon verran. En ymmärrä miten esim. äitini osaa tehdä aina vain yhden työn kerrallaan valmiiksi, minulla noita keskeneräisiä on aina monta yhtä aikaa.

Miehelle tein pitkästä aikaa villapaidan edellinen taitaakin olla jo ainakin 5 vuotta vanha. Mitään erikoista paidassa ei saisi olla, no tässä paidassa on nyt palmikkoa hihassa ja se just ja just hyväksyttiin.

Malli Skeep-o-hoj ullasta

Lanka 7-veljestä, menekki 600g

Itselle tein taas kerran villasukat. No käyttöhän noilla villasukilla on kun itse en oikeastaan koskaan pidä muita sukkia kuin itse tekemiä, syksyllä ja keväällä ojuita puuvillasta tehtyjä, talvella paksumpia ja kesä mennään ilman sukkia

Lankana Drops fabel  jota sukkiin kului noin 75g

Kuopuskin on saanut uudet tossut. Vaikka niitä melko paljon jo onkin mutta kun ovat niin söpöjä ja niihin saa mukavasti kulutettua noita pikku nöttösiä