Valmistuneet neulomukset ovat tytölle käänteinen pipo ohje pipoon löytyy Ullasta 2/08

2184339.jpg

Lankana pipossa kirppari löytö baby ull Kaksi kerää maksoi kirpparilla 50cent ja kun pipoon kului yksi kerä niin ei paljon ole enään hintaa päähineellä. Joskus minäkin onnistun tekemään näitä löytöjä. Vaikka harvinaistahan tuo meidän kirpparilla on.

Toinen joulun aikaan valmistunut työ on taas kerran villahousut Niilolle, mutta kun ne on niin ihania ja kyllä niille kaikille käyttöä on

2184338.jpg

Villiksissä lankana Gjestal cortina saa nähdä miten käytännössä toimivat kun vielä eivät ole ehtineet tosi toimiin. Lankaa kului noin 125g. Ohje housuihin drops desing 16-21. Mies oli sitä mieltä että turhan kirkkaan väriset mutta minusta nuo on just hyvät.

Ja vielä joulupukin tuomisista pitää mainita että joulupukkikin oli muistanut neule harrastustani ja toi minulle kirjan Stine Hoelgaard Johansen Suloiset sukat Ei tuossa pika silmäilyillä mitään ihmeitä ollut mutta muutamat sukat tuosta varmaan jossain vaiheessa pääsevät toteutukseen. Tosin niitä toteutettavia sukka malleja on jo jonoksi asti joten en tiedä kuka niitä kaikkia sukkia sitten pitää kun olen ne kaikki saanut neulottua. No onneksi ovat kuluvaa tavaraa.